Leuk dat je een kijkje neemt op thesidehustle.nl! Hier vind je alle informatie die jij nodig hebt om naast jouw baan te starten met een eigen business. Van handige ondernemers tips tot informatie over verschillende verdienmodellen. En praktische tips: van inschrijven bij de KVK tot het opstellen van algemene voorwaarden (trust me, is zo gepiept). Daarnaast vind je ook een heleboel inspiratie. Denk hierbij aan voorbeelden van succesvolle Side Hustlers en ideeën die je kan gebruiken bij het opzetten van jouw eigen Side Hustle.
 

Vragen, opmerkingen of een keer samen sparren over jouw Side Hustle?

Let me know

Ooit van een Side Hustle gehoord? In Amerika is het booming maar hier in Nederland moet het nog voet aan de grond krijgen. Een Side Hustle is iets wat je naast je baan doet en waar je persoonlijk en/of financieel van groeit. In de meeste gevallen wel met de intentie om er op den duur geld aan te verdienen. En het leuke is: dat geld is alleen maar een leuk extraatje. Als Side Hustler geniet je van de voordelen van het ondernemerschap: vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, maatschappelijke betrokkenheid, uitdagingen, creatief bezig zijn en afwisseling. Maar dan zonder de financiële onzekerheid. Naast je Side Hustle blijf je namelijk gewoon in loondienst en weet je dus precies hoeveel salaris er volgende maand binnenkomt. Best of both worlds dus! 

Ondernemen is in. Iedereen wilt tegenwoordig voor zichzelf beginnen en dat is niet gek. Ondernemerschap heeft namelijk heel erg veel voordelen, zoals hierboven ook genoemd werd. Wat veel mensen alleen vergeten is dat ondernemen ook een groot nadeel heeft en dat is dat het heel veel (financiële) stress met zich meebrengt. Daarom is een Side Hustle ideaal. Genieten van de voordelen, maar wel weten dat er genoeg geld binnenkomt om de huur van te betalen omdat je ook nog in loondienst bent. Geloof mij namelijk maar, de lol is er snel vanaf als je ergens veel tijd in steekt en er maar weinig geld in het laatje komt. Niet iedereen is namelijk geschikt als succesvolle ondernemer. Wel is iedereen geschikt als succesvolle Side Hustler. Iedereen kan het, maar je moet het wel willen. 

 • Je leert nieuwe vaardigheden ontwikkelen

 • Je besteed meer tijd aan jouw passie 

 • Het motiveert je en geeft je energie 

 • Het is een uitlaatklep voor jouw creativiteit

 • Je hebt een extra inkomstenbron

 • Je ervaart meer maatschappelijke betrokkenheid

 • Het zorgt voor afwisseling 

 • Het helpt je jouw ideale leven te bouwen

ABOUT ME

Kim Reinders

Merchandise Planner & Side Hustler

 • LinkedIn Kim Reinders The Side Hustle
 • Instagram Kim Reinders The Side Hustle

Hi, ik ben Kim en gek op alles wat met ondernemen te maken heeft. De creativiteit, de verdienmodellen, de strategieën én de verhalen van andere ondernemers. Maar dan zonder de financiële onzekerheid.

Ik help jou daarom maar al te graag met het realiseren van jouw Side Hustle. Via informatie en inspiratie op deze site, maar ook door met jou mee te denken. We kunnen altijd samen over jouw onderneming sparren. Interesse? Let me know! 

CONTACT ME

 • LinkedIn Kim Reinders The Side Hustle
 • Instagram Kim Reinders The Side Hustle

© 2020 by The Side Hustle