top of page

Charlotte

Rondje Koken

Schermafbeelding 2021-06-22 om 11.30.50.png

Charlotte (37) leidt innovatieprojecten bij Jacobs Douwe Egberts, is moeder van 3 jonge kinderen én is onlangs begonnen met Rondje Koken. Hoe ze dit allemaal doet deelt ze hier met jou! 

Schermafbeelding 2021-06-22 om 11.31.39.png

Ben jij het type Side Hustler die een hobby had wat is uitgegroeid tot een onderneming of heb jij altijd ondernemer willen worden en heb je daar later een product of dienst bij gezocht?

Het idee van Rondje Koken ontstond in 2016, na een iets lastigere start van mijn dochter na haar geboorte. Het idee is altijd bij mij gebleven en het is een droom dat het er nu eindelijk is en gebruikt wordt. Met Rondje Koken krijgt iemand die wat hulp goed kan gebruiken elke dag een vers bereide maaltijd, met liefde gemaakt en op de stoep gezet door vrienden, buren en familie.

Wat is jouw biggest achievement so far? 

Mijn website is in maart gelanceerd en is meteen al opgepakt door Linda Nieuws, het AD en meerdere influencers op Instagram. Echt zo leuk!

Schermafbeelding 2021-06-22 om 11.31.09.png

Wat is je grootste uitdaging bij het ondernemen? 

De juiste balans vinden tussen een baan bij JDE, mijn gezin met 3 kleine kinderen en het verder uitbouwen van Rondje Koken.

Is er iets wat je achteraf anders had willen doen?

Eerder starten :) 

Wie is jouw grootste ondernemers-voorbeeld en waarom? 

Ik volg graag Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk, zij combineert een succesvolle business met kleine kinderen. Ik vind haar met name inspirerend door haar positieve mindset en ze komt vaak met goede tips.

Schermafbeelding 2021-06-22 om 11.36.17.png

Wat is jouw secret to success voor ondernemen naast een (fulltime) baan? 

Vroeg opstaan! Ik zet meteen een koffietje en doe de meeste dingen tussen 6:00 – 7:00 als de kids nog slapen en ik ook goed kan focussen.

Onder het motto: krijgen is mooi maar doorgeven is mooier. Wat is de beste tip die je ooit hebt gekregen en graag wilt doorgeven aan andere ondernemers?

Niet twijfelen en gewoon beginnen. Het hoeft niet al helemaal perfect te zijn, learn as you go!

bottom of page