INSTA CURSUS

VAN (GEEN) IDEE NAAR BUSINESS

press to zoom

press to zoom
Preview Les 12
Preview Les 12

press to zoom

press to zoom
1/6

Wil jij graag een eigen bedrijf opzetten naast je baan maar weet je niet goed in welke richting? Of heb je wel een idee hoe dat bedrijf eruit moet zien maar weet je niet wat die eerste stap is? Dan is de cursus 'van (geen) idee naar business' echt iets voor jou! 

 

In deze cursus ga je in 4 weken jouw eigen business opzetten naast een baan in loondienst, en dat alles kost je slechts 30 - 45 minuten per dag! Een les begint met een korte video, presentatie of tekst op het besloten Instagram kanaal. Vervolgens vul je de bijbehorende opdrachten in het digitale werkboek in. Dit samen duurt zo'n 30 - 45 minuten per dag. Door de opdrachten leer je in vier weken hoe je business ideeën kan genereren, selecteren, lanceren én perfectioneren. 

Dit is iets voor jou als...

  • Je ambitieus en energiek bent; 

  • Je zeker weet dat er meer is dan alleen voor een baas werken maar je ook voelt dat je niet klaar bent om de (financiële) zekerheid van een baan in loondienst op te geven;

  • Je meer tijd wilt besteden aan een project waar jouw passie ligt;

  • Je graag een extra inkomstenstroom wilt genereren;

  • Je meer vrijheid en geluk wilt ervaren; 

  • Je impact wilt maken. 

Deze cursus is speciaal ontwikkeld omdat ik jou ook het plezier, de energie en de extra inkomsten gun de een Side Hustle met zich meebrengt. Ben jij klaar om je eigen bedrijf met mij te starten? 

De kosten zijn 59,99 euro. Hiervoor ontvang je 20 lessen op het besloten Instagram account, een digitaal werkboek, een Instagram community van like-minded people én mijn support. 

5.png

4 MODULES

De cursus bestaat uit 4 modules:

1. Ideeën genereren 

2. Ideeën selecteren 

3. Ideeën lanceren 

4. Ideeën perfectioneren 

1.png

20 LESSEN

Iedere module bestaat uit 5 lessen. Elke les bestaat uit een korte video, presentatie of tekst en een aantal opdrachten. 

Samen kost dit je zo'n 30 - 45 minuten

per les. 
 

3.png

IN 4 WEKEN JOUW BEDRIJF opzetten

Door maandag t/m vrijdag elke dag 1 les en bijbehorende opdrachten uit te voeren heb jij na 4 weken je eigen Side Hustle! 

4.png

INSTAGRAM

De cursus is te volgen via een besloten Instagram kanaal waar je toegang tot houdt. Mocht je de video's dus later willen terugzien dan kan dat. 

2.png

digitaal WERKBOEK

Naast de toegang tot het Instagram kanaal krijg je een digitaal werkboek met alle opdrachten. Het digitale werkboek is na afloop gelijk een guide met de strategie van jouw

Side Hustle.

6.png

COMMUNITY

Kom in contact met andere ambitieuze mensen die ook de cursus volgen via Instagram.

 

Frequently Asked Questions

Wat leer ik in de cursus?


In de cursus leer je stap voor stap hoe je een Side Hustle opzet. Hoe kom je nou op winstgevende ideeën en wat zijn dan de eerste stappen bij het opzetten van een business? Daarnaast krijg je ook inzichten in hoe je dit kan combineren met een (fulltime) baan en een sociaal leven.
Voor wie is de cursus?


De cursus is echt voor jou als jij… - Ambitieus en energiek bent - Zeker weet dat er meer is dan alleen voor een baas werken maar je voelt ook dat je niet klaar bent om de (financiële) zekerheid op te geven - Meer tijd wilt besteden aan een project waar jouw passie ligt - Graag een extra inkomstenstroom wilt genereren - Meer vrijheid en geluk wilt ervaren - Impact wilt maken De cursus is niet geschikt voor jou als jij… - Al een Side Hustle hebt waar je geld mee verdient - Geen ambitie hebt om geld te verdienen met jouw passie project. Zolang je er geen geld mee wilt verdienen is het een hobby, geen side hustle
Hoeveel tijd kost het om de training te volgen?


De cursus duurt 4 weken lang en heeft 5 lessen per week van 30 - 45 minuten (inclusief opdrachten). In totaal besteed je dus zo’n 10 tot 15 uur aan de cursus.
Wanneer krijg ik toegang en hoe lang houd ik toegang?


Wanneer je inschrijving is voltooid kan je een volgverzoek sturen op Instagram naar @thesidehustle.nl.cursus. Je zal zo snel mogelijk worden toegelaten tot dit account. Ook ontvang je voor die tijd het digitale werkboek per mail. Je hebt vervolgens onbeperkt toegang tot dit account.
Kan ik de cursus inzien voor we beginnen?


Er zijn sneakpeaks te vinden op mijn Instagram kanaal. Mocht je daar niet voldoende aan hebben stuur mij dan een berichtje. Dan neem ik contact met je op.