top of page

CURSUS
VAN (GEEN) IDEE NAAR BUSINESS

Wil jij graag een eigen bedrijf opzetten naast je baan maar weet je niet goed in welke richting? Of heb je wel een idee hoe dat bedrijf eruit moet zien maar weet je niet wat die eerste stap is? Dan is de cursus 'van (geen) idee naar business' echt iets voor jou! 

 

In deze cursus ga je in 4 weken jouw eigen business opzetten naast een baan in loondienst, en dat alles kost je slechts 30 - 45 minuten per dag! Een les begint met een korte video, presentatie of tekst op het besloten Instagram kanaal. Vervolgens vul je de bijbehorende opdrachten in het digitale werkboek in. Dit samen duurt zo'n 30 - 45 minuten per dag. Door de opdrachten leer je in vier weken hoe je business ideeën kan genereren, selecteren, lanceren én perfectioneren. 

Dit is iets voor jou als...

  • Je ambitieus en energiek bent; 

  • Je zeker weet dat er meer is dan alleen voor een baas werken maar je ook voelt dat je niet klaar bent om de (financiële) zekerheid van een baan in loondienst op te geven;

  • Je meer tijd wilt besteden aan een project waar jouw passie ligt;

  • Je graag een extra inkomstenstroom wilt genereren;

  • Je meer vrijheid en geluk wilt ervaren; 

  • Je impact wilt maken. 

Deze cursus is speciaal ontwikkeld omdat ik jou ook het plezier, de energie en de extra inkomsten gun de een Side Hustle met zich meebrengt. Ben jij klaar om je eigen bedrijf met mij te starten? 

De kosten zijn 59,99 euro. Hiervoor ontvang je 20 lessen op het besloten Instagram account, een digitaal werkboek, een Instagram community van like-minded people én mijn support. 

5.png

4 MODULES

De cursus bestaat uit 4 modules:

1. Ideeën genereren 

2. Ideeën selecteren 

3. Ideeën lanceren 

4. Ideeën perfectioneren 

1.png

20 LESSEN

Iedere module bestaat uit 5 lessen. Elke les bestaat uit een korte video, presentatie of tekst en een aantal opdrachten. 

Samen kost dit je zo'n 30 - 45 minuten

per les. 
 

3.png

IN 4 WEKEN JOUW BEDRIJF opzetten

Door maandag t/m vrijdag elke dag 1 les en bijbehorende opdrachten uit te voeren heb jij na 4 weken je eigen Side Hustle! 

4.png

INSTAGRAM

De cursus is te volgen via een besloten Instagram kanaal waar je toegang tot houdt. Mocht je de video's dus later willen terugzien dan kan dat. 

2.png

digitaal WERKBOEK

Naast de toegang tot het Instagram kanaal krijg je een digitaal werkboek met alle opdrachten. Het digitale werkboek is na afloop gelijk een guide met de strategie van jouw

Side Hustle.

6.png

COMMUNITY

Kom in contact met andere ambitieuze mensen die ook de cursus volgen via Instagram.

 

bottom of page