top of page

Gaëlle

 l'Atelier Timbre Vert

IMG_20210501_175509_281.jpg

Gaëlle (29) werkt als inkoper in de mode maar miste ondanks dat toch een stukje creativiteit. Ze startte samen met Denice het bedrijf l'Atelier Timbre Vert waar ze de leukste kaarten verkopen. Hoe ze dit doet deelt ze hier met jou! 

instapost-zat-011620323035331.jpg

Ben jij het type Side Hustler die een hobby had wat is uitgegroeid tot een onderneming of heb jij altijd ondernemer willen worden en heb je daar later een product of dienst bij gezocht?

Voor mij begon het hebben van een side hustle wel echt vanuit een hobby, omdat ik de creativiteit binnen mijn vaste baan miste.

Wat is jouw biggest achievement so far? 

Binnen 5 minuten dat de webshop live was al de eerste bestelling binnen!

Schermafbeelding 2021-05-17 om 06.45.04.

Wat is je grootste uitdaging bij het ondernemen? 

Zorgen dat er klanten gaan komen buiten de vrienden en familie kring!

Is er iets wat je achteraf anders had willen doen?

We hebben in het begin verkeerde verpakkingen ingekocht die zwaarder waren dan we rekening mee hadden gehouden. Daardoor maakten we niet de winst op het product zoals we hadden gehoopt. We moesten toen kiezen tussen; nieuwe verpakkingen kopen en dus hoge kosten maken of genoegen nemen met minder winst op het artikel. Prijzen omhoog gooien zagen we niet zitten. 

Wie is jouw grootste ondernemers-voorbeeld en waarom? 

Jij! Moet je eens kijken wat je allemaal bereikt hebt, en ook zeker nog gaat komen met jouw inzet.

Schermafbeelding 2021-05-17 om 06.45.19.

Wat is jouw secret to success voor ondernemen naast een (fulltime) baan? 

 

Een goede voorbereiding is de key! Dat zorgt ervoor dat de agenda niet overloopt. Daarnaast ook niet vergeten dat het leuk is om te doen, als de plezier er niet is – dan doe je iets verkeerd.


Onder het motto: krijgen is mooi maar doorgeven is mooier. Wat is de beste tip die je ooit hebt gekregen en graag wilt doorgeven aan andere ondernemers?

Wij hebben dit met zijn tweeën opgebouwd en wat wel echt heeft geholpen is dat we een deadline hadden staan waarop wij de eerste artikelen live wilde hebben op de site. Dus vooral: realistische doelen stellen!

bottom of page