top of page

5 manieren om online geld te verdienen

Weet jij nog even niet wat voor Side Hustle je wilt starten maar weet jij wel dat je een extra inkomstenstroom wilt genereren? Dan zijn er online talloze manieren om extra geld te verdienen. Hier verzamel ik vast 5 opties voor je. Laat je me weten waar jij voor gaat?
1. Transcriberen

Er zijn heel veel audio en video bestanden die mensen omgezet willen hebben naar tekst. En ik kan je uit ervaring vertellen, zo’n bestand uitwerken kost heel erg veel tijd. Veel efficiënter dus om dat te laten doen. Nu zijn daar een aantal programma’s voor, alleen is het dan nooit echt een helemaal lekker lopende tekst. Daar zijn mensen voor nodig. Vind jij het dus niet erg om stukjes tekst uit te werken? Meld je dan aan om teksten te transcriberen.

2. Foto’s verkopen

Ben jij goed in plaatjes schieten? Daar kan je geld mee verdienen! Door jouw afbeelding als stock foto beschikbaar te stellen kunnen anderen deze foto gebruiken, en daar betalen ze jou dan voor. Het grootste voordeel? Er zit geen limiet op het aantal verkopen per foto. Je kan dus heel veel geld verdienen met jouw kiekjes. Voorbeelden van websites waar je jouw foto’s kan aanbieden zijn Shutterstock, Photoshelter en Getty Images.

3. Teksten schrijven

Hou jij van teksten schrijven? Dat is mooi want er zijn een heleboel mensen die het liever uitbesteden. Daar valt dus flink wat aan te verdienen. En het fijnste is dat ook dit baantje volledig vanuit huis kan. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en gouden vingers – om de leukste stukjes mee te tikken.

4. Bijles geven

Soms is een beetje extra hulp best wel handig. Waarschijnlijk heb ook jij vroeger wel eens bijles gehad in een vak. Maar hoogstwaarschijnlijk was er ook een vak wat jou heel makkelijk afging. Dan is het een optie om daar bijles in te gaan geven. Er is niks zo leuk als iets uitleggen en zien dat diegene het snapt. Tenminste, het extra geld op de rekening wat je hiermee krijgt is ook wel heel erg leuk. Win win dus!

5. Bloggen

De meeste mensen hebben wel een favoriet onderwerp. Een thema waar je niet over uitgepraat raakt en waar je keer op keer nieuwe informatie over kan delen. Als dat bij jou ook het geval is, dan is het wellicht een idee om een blog te starten. Dit kan al heel makkelijk via bijvoorbeeld Wix. En als jouw onderwerp een beetje aanslaat en je bezoekers trekt kan je er ook nog mooi aan verdienen door middel van affiliate marketing.

Heb jij al een online Side Hustle?


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page