top of page

Best gelezen blogs van het afgelopen jaar

2020 was het jaar waarin thesidehustle.nl live ging en het leek me leuk om het nieuwe jaar te starten met een terugblik op de 5 best gelezen blogs!

  1. 10 Side Hustle ideeën Sommigen zullen beginnen met een Side Hustle omdat ze een heel goed idee hebben en niet perse omdat ze willen ondernemen. Ze zien een gat in de markt, iets waar ze zelf naar op zoek waren wat nog niet bestond, of ze bedenken een product wat écht iets gaat toevoegen aan iemand anders z'n leven. Anderen willen heel graag starten met ondernemen maar hebben nog 1 probleem. Ze hebben geen idee. Ben jij iemand die weet dat je wilt ondernemen maar nog niet weet met wat? Geen paniek. Hier vind je 10 Side Hustle ideeën waar je vandaag nog mee kan starten.

  2. 5 manieren om online geld te verdienen Weet jij nog even niet wat voor Side Hustle je wilt starten maar weet jij wel dat je een extra inkomstenstroom wilt genereren? Dan zijn er online talloze manieren om extra geld te verdienen. Hier verzamel ik vast 5 opties voor je. Laat je me weten waar jij voor gaat?

  3. Een Side Hustle beginnen met 0 euro startkapitaal. Het kan! Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze graag willen beginnen met ondernemen en dat ze heel veel ideeën hebben maar dat ze geen geld hebben. Vol verbazing vraag ik me dan af waarom dit ze tegen houdt. Je hebt namelijk helemaal niet perse geld nodig om te starten met jouw Side Hustle. Hoe je dat doet?

  4. Boekentips: 5x boeken over ondernemen Wat doe je als je niet weet hoe iets moet? Leren! En hoe je dat doet? Door onder andere te lezen. Lezen is een van de makkelijkste manieren om nieuwe kennis op te doen. Er zijn dan ook talloze boeken over ondernemerschap die jou kunnen leren om te starten met je eigen bedrijf. Hier vind je vijf boeken die mij een hoop hebben geleerd.

  5. 5x leuke én leerzame podcasts Op de fiets, terwijl je in de trein naar werk zit of tijdens het wandelen: een podcast luisteren kan overal en dat vind ik nou net het fijne eraan. Ik besteed mijn tijd nu eenmaal graag efficiënt, dus als ik naar werk ga ben ik helemaal blij als ik in die tijd ook nog wat kan leren. Ondertussen heb ik al heel wat kennis opgedaan door middel van het luisteren naar podcasts en een paar van die podcasts wil ik graag met jou delen. Dit keer een rijtje met allemaal podcasts van Nederlandse bodem.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page