top of page

Boekentips: 5x boeken over ondernemen

Wat doe je als je niet weet hoe iets moet? Leren! En hoe je dat doet? Door onder andere te lezen. Lezen is een van de makkelijkste manieren om nieuwe kennis op te doen. Er zijn dan ook talloze boeken over ondernemerschap die jou kunnen leren om te starten met je eigen bedrijf. Hier vind je vijf boeken die mij een hoop hebben geleerd.
1. The Side Hustle

De titel zegt het al: in dit boek leer je precies welke stappen zijn om een Side Hustle te starten in 28 dagen. Voor iedere dag is een kort hoofdstuk geschreven met de stappen die je moet ondernemen én lees je een voorbeeld van iemand die zelf een (succesvolle) Side Hustle is gestart.


2. Shoe Dog

De meest inspirerende biografie die ik tot nu toe heb gelezen. Van een ondernemer in hart en nieren die jou meeneemt in zijn levensverhaal. Over dromen, durven en doorzetten.

3. De werkweek van 4 uur

Als er iets belangrijk is bij een Side Hustle is het efficiënt te werk gaan. Je hebt namelijk geen tijd te verspillen met een baan, een onderneming én een sociaal leven. In dit boek lees je alles over in korte tijd veel werk kunnen doen.4. You are a Badass

Voor dat beetje zelfvertrouwen om nu eindelijk écht te gaan starten. Omdat ook jij een badass bent!
5. Nice Girls Don't Get The Corner Office

Misschien niet voor alle Side Hustlers interessant aangezien het op vrouwen gericht is, maar dit boek mag niet ontbreken in het lijstje. Het staat vol met hele wijze lessen die jou helpen met het creëren van jouw droom-carrière.Met welk boek ga jij starten?

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page