top of page

Deze 3 Ted talks moet je zien

Iedereen is altijd laaiend enthousiast over Ted talks maar om eerlijk te zijn keek ik er vrij weinig naar. Waarom? Eenmaal op hun website zijn er zo verschrikkelijk veel interessante onderwerpen dat ik nooit weet waar te beginnen. En zoals vaker krijg ik dan keuzestress met als gevolg dat ik helemaal niks kijk. Toch weet ik hoeveel waardevolle informatie ze delen en omdat ik jou dat niet wil onthouden heb ik drie inspirerende Ted talks voor je uitgekozen. Zodat je niet als ik door al die opties hoeft te gaan, maar gewoon kan beginnen met kijken.

1. How to make stress your friend | Kelly McGonigal
2. Embrace the near win | Sarah Lewis
3. How to build your confidence - and spark it in others | Brittany PacknettRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page