top of page

Hoe combineer je het?

Regelmatig vragen mensen mij hoe ik het allemaal doe. Een baan, twee bedrijven, sporten en een sociaal leven. De grap is dat ik niet heel veel meer werk dan anderen, maar wat mijn truc dan wel is deel ik in dit artikel.

De eerste truc die ik toepas is super consistent werken. Ik geloof er echt heilig in dat consistency the key to succes is. Als je iets iedere dag doet ga je het namelijk steeds beter doen, en gaat het je in the end succes opleveren. Een voorbeeld hiervan is bij het sporten. Als het jouw doel is om een fit lichaam te hebben en je een keer in de maand een hele dag van 7 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s avonds in de gym gaat staan is de kans veel minder groot dat dit je zal lukken dan wanneer je elke dag een half uurtje gaat sporten. Hetzelfde geldt voor werken. Als je een keer in de maand een super lange dag aan jouw Side Hustle werkt is de kans veel minder groot dat het een succes wordt dan als je er elke dag een half uurtje aan werkt.


De tweede truc die ik toepas is efficiënt werken. Ook dit is weer goed te illustreren met het voorbeeld van sporten. Als het jouw wens is om fit te worden en je gaat elke dag een half uurtje naar de sportschool is dat top. Maar als je vervolgens niet weet wat je moet doen en maar een beetje rondloopt of op je mobiel zit is de tijd zo voorbij en dan heb je eigenlijk niks gedaan. Om de tijd efficiënt te besteden zorg je dus dat je een planning hebt zodat je weet wat je moet doen. Daarnaast zorg je dat er zo min mogelijk afleiding is zodat je die 30 minuten volledig kan focussen op wat je wilt doen. Zo werkt het ook met een Side Hustle: zorg dat je een planning hebt en dat er zo min mogelijk afleiding is waardoor je de tijd die je ervoor hebt heel efficiënt kunt besteden en zo veel voor elkaar kan krijgen.


Wat zijn jouw trucs om een baan te combineren met een eigen business? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page