top of page

Hoe kom ik in de media?

In de media komen is super goed voor jou en je Side Hustle. Het geeft je namelijk echt een expert status binnen jouw vakgebied. Maar hoe kom je nu in de media zonder te betalen? That’s the question. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden!

Drie tips die ik heb gekregen van Eve (founder van Menevesto) en die superhandig zijn om jouw Side Hustle in de media te krijgen zijn de volgende:


  1. Ga aan de slag met je eigen kanalen “Door content te delen op je eigen kanalen en je verhaal daar te vertellen kan je jezelf in de kijker spelen bij de media”

  2. Bouw een relatie op met de media “Connect met mensen in de media voordat je jouw verhaal vertelt. Reageer op hun content en bouw een goede relatie met ze op”

  3. Denk mee met de journalist “Niet alleen sellen, maar storytellen. Pitch altijd vanuit een verhaal dat waarde toevoegt aan het publiek door te inspireren, informeren of herkenbaarheid te creëren”


En tenslotte: wees niet bang en stuur een journalist die schrijft voor iets wat goed aansluit bij jouw doelgroep gewoon een leuk berichtje. Wie niet waagt wie niet wint.


Met welke tip ga jij vandaag aan de slag om jouw Side Hustle in de media te krijgen?


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page