top of page

Kernkwaliteiten en valkuilen

Als je start met ondernemen is het essentieel om te weten waar je goed in bent. Daar ga je tenslotte je geld mee verdienen. Toch brengt iedere kwaliteit ook iets anders met zich mee, namelijk een allergie, een valkuil én een uitdaging. Onlangs vond ik een website met een hele lange lijst aan kernkwaliteiten en consequenties daarvan.


Het is iets wat ook onderdeel is van mijn coachings opleiding en wat mij heel veel inzicht heeft gegeven. En dat gun ik jou ook! Dus dit lijstje met valkuilen deel ik niet om je een naar gevoel te geven, maar omdat jij wellicht ook meer inzicht wilt in wat jouw uitdagingen zijn!


Het lijstje met alle informatie vind je hier.


Wat mijn grootste valkuil is? Drammerigheid. Daar staat dan wel tegenover dat het mijn kwaliteit is dat ik heel daadkrachtig ben (anders waren al die Side Hustle plannen nooit tot uitvoering gekomen). Passiviteit zit in m'n allergie, en wat mijn uitdaging is, is geduld hebben (héél herkenbaar).


Ik hou van persoonlijke ontwikkeling en deze inzichten neem ik weer mee in mijn werk en het ondernemerschap. Wat zijn jouw kwaliteiten, allergieën, valkuilen en uitdagingen?

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page