top of page

Hoe kom je als ZZP’er aan klussen?

Leuk en aardig een Side Hustle starten over jouw passie, maar wat als je geen idee hebt wat je wilt doen? Niet getreurd. Dan zijn er namelijk ook mogelijkheden om een extra inkomstenstroom te genereren. Want heb je je ooit gerealiseerd dat een Side Hustle niet perse een groot bedrijf hoeft te zijn maar ook kan betekenen dat je klussen doet als ZZP’er? De grote vraag is dan alleen hoe je aan klussen gaat komen. Lees snel mee want in het onderstaande artikel geef ik je daar 4 tips voor!


Hoogstwaarschijnlijk heb jij interesse in een Side Hustle opzetten, anders zou je dit niet lezen. Maar ik kan me voorstellen dat het heel lastig kan zijn als je niet goed weet wat voor onderneming je wilt starten. Daarom help ik je daar graag bij en geef ik vaak tips en ideeën op mijn blog.


Veel mensen staren zich blind op dat fantastische business idee, maar je kan natuurlijk ook als ZZP’er aan de slag om extra inkomsten te genereren. De vraag is dan alleen: hoe kom je aan klussen? Daar ga ik je in dit artikel wat meer over vertellen. Er zijn namelijk verschillende manieren om als ZZP’er aan klussen te komen.


Een eerste manier is door te zorgen dat je een herkenbaar profiel hebt en mensen weten wat jij te bieden hebt. Daarnaast moet je online goed vindbaar zijn, mensen gaan tenslotte als eerste googelen als ze iemand nodig hebben voor een klus. Een derde manier is via je eigen netwerk. Een groot netwerk is dus zeker van belang als je start met bijverdienen als ZZP’er.


Maar er is ook nog een vierde manier. En dat is via een bureau wat klussen voor ZZP’ers aanbiedt! Een van die bureaus is Roamler, die een app hebben met heel veel klussen die je als ZZP'er kan doen. Als ZZP'er heet je bij Roamler een 'Roamler Pro'. Roamler heeft duizenden taken per maand beschikbaar dus er is altijd iets wat bij jou past én wat bij jou in de buurt is.


Hoe die taken eruit zien? Super divers! Van merchandising (het opbouwen van merkdisplays in de winkel) en sales tot product checks en mystery shoppen. Wel zijn alle taken gerelateerd aan de retail branche.


De ideale oplossing dus als jij graag wat extra inkomsten wilt naast je baan, maar (nog) geen eigen bedrijf wilt starten. Maar ook als je al wel een eigen Side Hustle hebt maar de inkomsten nog wel wat hoger mogen vul je de lege bankrekening makkelijk met een klus via Roamler Pro. Vooral de flexibiliteit die Roamler biedt is heel fijn. Je kan werken waar, wanneer en zo vaak als jij wilt. Daarnaast kies je zelf wanneer het geld op de rekening staat, want je krijgt betaald per uitgevoerde en goedgekeurde opdracht. Wachten op het salaris aan het einde van de maand is dus niet meer nodig.


Nu ben ik benieuwd: zou jij graag via een extern bureau ZZP klussen doen en daarmee extra verdienen? Laat het me weten, dat vind ik leuk om te horen! Aanmelden kan natuurlijk ook, dat doe je door de app te downloaden.

Vul de code thesidehustle in en je krijgt een warm welkom van ze :)


Dit artikel is een gesponsorde samenwerking.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page