top of page

Stop met uitstellen, nu is het perfecte moment om te starten.

Bijgewerkt op: 5 mei 2020

Al jaren loop je met een idee voor een eigen bedrijf rond. In je hoofd zie je het al helemaal voor je en je zou maar wat graag dit idee willen uitwerken tot een onderneming. Er is alleen toch iets wat je tegenhoud. Iedere keer heb je wel een andere smoes: nu is niet de juiste timing, je bent druk met een project op je werk of er speelt privé van alles waardoor je bedacht hebt dat je nu niet gaat starten. Maar wees eens eerlijk. Is dat het, of ben je bang?

Even tussen ons: het is nooit het perfecte moment om te starten. En eeuwig uitstellen is iets wat jou in ieder geval nooit bij jouw droom gaat brengen. Niet dat ik het niet snap, zelf heb ik ook heel lang gewacht tot ik eindelijk het lef had om te beginnen. Als ik heel eerlijk ben, had ik maar één zin nodig die mij overtuigde. Ik ben direct begonnen toen een DJ mij het volgende vertelde. 

"Vanavond heb ik voor het eerst een livestream. Ik hoop heel erg dat het een succes wordt. Als dat zo is, dan zou dat super leuk zijn. Zo niet, dan heb ik zelf een leuke avond gehad."

 

Dit was voor mij een enorme eye-opener. Een Side Hustle doe je omdat jij graag meer wilt leren over een bepaald onderwerp of meer tijd wilt besteden aan jouw passie. Als dat betekend dat het uiteindelijk een succesvol bedrijf wordt, dan is dat heel erg leuk. Als het niet lukt, dan heb je tijd en aandacht besteed aan iets wat jij heel erg leuk vind. Dan is het dus alsnog geen verloren tijd.


Zo start ik nu dus ook met The Side Hustle. Omdat het een onderwerp is wat ik mega interessant vind en waar ik heel graag meer over wil leren. Én omdat ik hoop dat ik mensen kan informeren en inspireren om zelf een Side Hustle te starten. Als dat lukt, dan zou dat waanzinnig zijn. Lukt het niet, dan heb ik veel tijd besteed aan een onderwerp waar ik graag meer over wil weten en waar ik energie van krijg.


Dus begin gewoon.Wat houdt jou nog tegen om nu te starten?

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page