top of page

Waarom je lessen moet blijven nemen

Waar ik vroeger een hekel had aan lessen vind ik het nu geweldig. Met buikpijn ging ik naar muziekles en bij een ski klasje probeerde ik heel hard te huilen in de hoop dat mijn ouders me kwamen ophalen (wat nooit werkte overigens). Waarom ik er nu dan toch wel veel plezier in heb om lessen te volgen?


Omdat ik leren altijd heel leuk heb gevonden. En de laatste jaren heb ik heel wat lessen en trainingen gedaan zoals edelsmeden, columns schrijven, leren presenteren. Ik vind het een heerlijk gevoel om iets nieuws te leren én hierdoor ontdek je nieuwe talenten. Dingen waarvan je voorheen misschien helemaal niet wist dat je er goed in was. Wellicht zelfs dingen waar jij een Side Hustle in kunt beginnen.

Nu snap ik ook dat je geen tijd hebt in je drukke schema om ook nog een avond in de week te besteden aan het nemen van een les in het een of ander. Zelf doe ik daarom soms een cursus op skillshare. Ideale uitvinding als je het mij vraagt! Je kan namelijk over letterlijk ieder onderwerp wat je kan bedenken iets leren. Van schildertechnieken en gezonde voeding tot SEO teksten schrijven. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus.

Met welke cursus ga jij beginnen?

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page