top of page

Waarom je overwinningen moet vieren

Thuis heb ik een vaas staan vol met champagnekurken. Een herinnering aan allemaal leuke momenten die gevierd moesten worden. De eerste kurk is toen ik hoorde dat ik geslaagd was voor mijn VWO examen, inmiddels alweer 8 jaar geleden. En daarna zijn er een heleboel kurken bijgekomen.Van onder andere afgeronde studies, te gekke stages in het buitenland, een ingeleverde scriptie en een eerste instagram post voor The Side Hustle. Allemaal dingen waar ik met veel liefde en passie aan gewerkt heb en die mij bloed, zweet en soms wat tranen hebben gekost, maar die ik uiteindelijk wel heb behaald. En als ik die vaas zie geeft het me altijd energie om verder te gaan met nieuwe projecten.

Daarom ben ik dus een voorstander van overwinningen vieren. Het liefst met een fles champagne, maar met iets anders kan natuurlijk ook. Vaak werken we heel lang aan doelen en zodra het behaald is zijn we het alweer bijna vergeten. Tuurlijk is het fijn om te vergeten hoeveel tijd en stress het je heeft gekost, maar het is ook iets waar je heel trots op mag zijn als het je wel gelukt is.


En daarom een small reminder om overwinningen te vieren. Je mag super trots zijn als je iets behaald hebt en daar moet je zeker even bij stilstaan en van genieten. En dan vervolgens vol nieuwe energie door met het volgende project.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page