pexels-anna-shvets-4226140.jpg

SIDE HUSTLE MASTERMIND

Wil jij graag met andere Side Hustlers in contact komen en samen sparren over de dingen waar jij tegenaan loopt? Word dan Side Hustle Mastermind Member. 

Hierbij kan je iedere maand een digitale sparringssessie bijwonen met andere Side Hustlers zodat je jouw netwerk vergroot en je advies van andere ondernemers krijgt over jouw bedrijf. Benieuwd hoe het precies werkt? Lees snel verder!

1:1 SPARRINGSSESSIE 

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen maar kom je niet verder en wil je graag nieuwe inzichten? Of heb jij heel veel ideeën maar weet je niet goed waar te beginnen en wil je advies over waar jouw focus heen moet? 
 

Dan is een sparringssessie iets voor jou! Een sessie duurt 45 minuten en is digitaal of in Amsterdam. Van tevoren geef jij aan waar je het graag over wilt hebben zodat ik voor jou research kan doen en met passend advies kan komen. In de 45 minuten richten we ons volledig op jouw bedrijf. Na afloop ontvang je het advies ook nog eens in een digitaal document zodat je aan de slag kan met de concrete handvaten. 

StyleByFabie_TheSideHustle-20%20(1)_edit
  • LinkedIn Kim Reinders The Side Hustle
  • Instagram Kim Reinders The Side Hustle

© 2020 by Kim Reinders