CURSUS: VAN (GEEN) IDEE
NAAR EIGEN BUSINESS

Wil jij graag ondernemen naast je baan maar heb je geen idee met wat voor product of dienst? Of weet je wel welke richting je op wilt maar weet je niet waar te starten en hoe je dit kan doen naast je vast baan in loondienst?

Dan is deze cursus iets voor jou! In 4 weken doorloop je verschillende modules waardoor je precies leert hoe je winstgevende ideeën kan genereren, selecteren, lanceren en perfectioneren zodat je na de cursus je eigen Side Hustle hebt. En dat alles door slechts 30 minuten per dag er aan te besteden. 

De eerstvolgende cursus start op 5 april 2021. Wil jij ook het nieuwe jaar goed beginnen met een eigen business? Hou dan Instagram goed in de gaten en blijf op de hoogte vanaf wanneer je kan aanmelden of doe vast een proefles via onderstaande link!

StyleByFabie_TheSideHustle-20%20(1)_edit
StyleByFabie_TheSideHustle-33.jpg

1:1 SPARRINGSSESSIE 

Ben jij al een tijdje aan het ondernemen maar kom je niet verder en wil je graag nieuwe inzichten? Of heb jij heel veel ideeën maar weet je niet goed waar te beginnen en wil je brainstormen over waar jouw focus heen moet? 
 

Dan is een sparringssessie iets voor jou! Een sessie duurt 60 minuten en is digitaal of in Amsterdam. Van tevoren geef jij aan waar je het graag over wilt hebben zodat ik voor jou research kan doen en met passend advies kan komen. In de 60 minuten richten we ons volledig op jouw bedrijf. Na afloop ontvang je het advies ook nog eens in een digitaal document zodat je aan de slag kan met de concrete handvaten. 

  • LinkedIn Kim Reinders The Side Hustle
  • Instagram Kim Reinders The Side Hustle

© 2020 by The Side Hustle