top of page

BOEK MIJ ALS SPREKER

The%20Side%20Hustle_KimReinders_MooijGel

Ik ben zo enthousiast over Side Hustles dat ik er uren over kan praten. Daarom vind ik het super leuk om op (digitale) evenementen te vertellen over dit onderwerp. 

 

Als spreker ben ik te boeken voor talks over: 

  • Van (geen) idee naar business: hoe kom je op winstgevende ideeën

  • Side Hustles en waarom dit de toekomst is. 

  • Een baan combineren met een eigen bedrijf: hoe doe je dat? 

  • En nog heel veel meer! 

Lijkt dit je iets en wil je graag meer weten?

Neem contact op en dan plannen we even een (digitaal) koffietje in om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen op dit gebied.

Wat anderen van mij als spreker vinden? 

De workshop die Kim over side hustles gaf was leerzaam en bovenal erg leuk! Kim vertelde met veel enthousiasme over het hebben van een side hustle naast je baan in loondienst en de voordelen die het te bieden heeft. In de workshop werd voornamelijk benadrukt dat je moet ondernemen op het gebied waar jij enthousiast van wordt! De groepsgesprekken over waar iedereen enthousiast van zou worden deed een beroep op het creatief denken van 25 studenten en activeerde een stukje van een ondernemer in ieder van ons!

- Mireille Verwoest (De Kleine Consultant

Kim vertelt met zoveel enthousiasme over het ondernemerschap dat het meteen gaat kriebelen om zelf een side hustle op te starten. Ze geeft goede gerichte feedback die meteen toepasbaar is binnen je eigen onderneming en je merkt dat ze zelf ook ervaring heeft met ondernemen. Als je op zoek bent naar een gezellige én leerzame ervaring, ben je bij haar aan het goede adres!

- Songa Jansen (Enactus)

Ik vond dat Kim een hele leuke spreker was! Ze vertelde haar content op een leuke, interessante, en motiverende manier. Op een spontane manier gooide ze er een ‘Beyonce’ in en de deelnemers waren erg enthousiast. Als spreker zou ik Kim zeker aanraden omdat ze echt iets eigens maakt van het verhaal en ze is top in de communicatie! Voor ons was het heel belangrijk een inspirerende vrouwelijke ondernemer te laten spreken die de deelnemers écht iets waardevols kon geven en leren. En Kim heeft dat 100% waargemaakt!

- Femke de Hoogt (Future Females)

Door Kim haar persoonlijke en enthousiaste manier van vertellen was het publiek al snel aan. Kim kwam bij ons spreken, omdat we binnen onze organisatie bezig zijn met sociaal en duurzaam ondernemen, en de balans tussen impact maken en geld verdienen om je doelen te behalen soms niet helemaal in evenwicht is. In haar korte talk werden de fundamenten van commercie duidelijk op een rijtje gezet waar onze studentondernemers mee aan de slag kunnen! Als je op zoek bent naar een spreekster die veel kennis heeft en op een gangbare manier haar kennis deelt, is Kim de persoon die je zoekt!

- Fanny van den Dijssel (Enactus)

bottom of page