top of page

Wesley

Beo

wesley.jpg

Wesley (26) is bedrijfsleider van Beo met kans op overname. Maar voor zo'n overname is natuurlijk wel geld nodig. En om dat geld bij elkaar te krijgen is hij een Side Hustle gestart: Beo kleding en merchandise. Een man met een missie dus! Benieuwd hoe hij dit doet en zijn beste tips en tricks? Lees mee! 

wesley the side hustle.jpg

Ben jij het type Side Hustler die een hobby had wat is uitgegroeid tot een onderneming of heb jij altijd ondernemer willen worden en heb je daar later een product of dienst bij gezocht?

 

Kleding heb ik altijd al interessant gevonden. Back in the days toen ik een jaar of 17 was ging ik altijd met twee vrienden langs allemaal skate/streetwear kledingwinkels om alles te checken maar het was altijd veel te duur voor ons op die leeftijd. Rond de leeftijd van 18/19 wilden een vriend en ik een eigen kledingmerk opzetten. Maar zonder enige kennis of financiële middelen schrik je al snel af. Dus hebben wij dat plan nooit doorgezet.

 

Nu ben ik 26 jaar oud en ben ik bedrijfsleider geworden van Beo met de kans op een overname van het bedrijf samen met mijn broertje. En om een eigen inleg bij elkaar te sparen voor de overname heb ik dus de Beo kledinglijn bedacht met de goedkeuring van mijn werkgever voor het gebruik van het Beo logo. Met de gedachte “wat Febo kan, kan ik beter”. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat de Beo merchandise een terugkerend ding zal worden zodra wij de nieuwe eigenaren zijn van Beo.

Wat is jouw biggest achievement so far? 

Het helemaal zelf ontwerpen van de Beo pet. Van de fabrikant uitzoeken met de beste prijs/kwaliteit verhouding, tot het kiezen van de stiksels en alles wat erbij komt kijken.

wesley the side hustle 2.jpg

Wat is je grootste uitdaging bij het ondernemen? 

 

Niet teveel in 1 keer willen doen. Mijn hoofd is altijd bezig met nieuwe dingen. Hoe stil of rustig ik ook kan overkomen, ik ben altijd bezig met wat nieuws in mijn hoofd.

Is er iets wat je achteraf anders had willen doen?

 

Niet te veel naar andere mensen hun mening luisteren, jij weet zelf wat je wilt. 

Een beetje advies van andere mensen kan geen kwaad maar hou in je achterhoofd dat het jouw side hustle is. Jouw wil is wet.

 

Wie is jouw grootste ondernemers-voorbeeld en waarom? 

Matty Matheson is 1 van de geniale mensen die ik bewonder, heeft niet de makkelijkste jeugd gehad. Hij heeft zichzelf omhoog gewerkt in het horeca bedrijfsleven door te werken, na het niet afmaken van zijn opleiding. Hij begon zijn eerste restaurant toen hij eind 20 was. Op dit moment heeft hij meerdere toffe projecten lopen, zoals een pop-up restaurant, kledinglijn en kookboeken.

wesley the side hustlle 3.jpg

Wat is jouw secret to success voor ondernemen naast een (fulltime) baan? 

 

Volg jouw passie en ga aan de slag met de ideeën die jou wakker houden ‘s nachts. En dan bedoel ik wakker van adrenaline, dus op een positieve manier. Misschien cliché but it’s the truth.

 


Onder het motto: krijgen is mooi maar doorgeven is mooier. Wat is de beste tip die je ooit hebt gekregen en graag wilt doorgeven aan andere ondernemers?

Je hoeft niet iets nieuws te verzinnen om een goed idee te hebben. Voordat Google bestond, bestond Yahoo al als zoekmachine en wie de fuck gebruikt er nu nog Yahoo?! Juist, denk daar maar eens over na.

bottom of page